Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

O Σύνδεσμος Στήριξης Ατόμων με τη νόσο Αλτσχάιμερ μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων διαφώτισης του κοινού με την ευκαιρία της 21ης Σεπτεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας για την Νόσο Αλτσχάιμερ διοργανώνει δύο εκδηλώσεις.

 

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Λεμεσό την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου η ώρα 6:15μ.μ στο αμφιθέατρο 1 του κτηρίου Τάσος Παπαδόπουλος του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Δρ Γιολάντα Χρίστου, Νευρολόγος, για την νόσο Αλτσχάιμερ, η κα Έπη Μίχη – Ζέγγου  θα παρουσιάσει το παραμύθι που έγραψε για τα παιδιά,  « Ο παππούς μου και ο κύριος Αλστχάιμερ» και η Δρ. Θεολογία Τσίτση θα παρουσιάσει την εφαρμογή «Apps 4 Carers” για τους φροντιστές

 

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία με θέμα «Κρατώντας ζωντανή την μνήμη μας» με ομιλητή των Καθηγητή – Νευρολόγο Δρ. Σάββα Παπακώστα, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 5:30 - 7:30 μ.μ. στον Πολυχώρο Λόγου και Τέχνης Ροές (Αρχ. Κυπριανού 79 Α, Στρόβολος Λευκωσία). Με το πέρας της ομιλίας, θα ακολουθήσει δεξίωση.

 

Επίσης θα διανέμονται ενημερωτικά φυλλάδια για την νόσο Αλτσχάιμερ στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου στην υπεραγορά Lidl στο Παραλίμνι.

 

Ο Σύνδεσμος Στήριξης Ατόμων με τη Νόσο Άλτσχαϊμερ ιδρύθηκε το 1996 με εκπροσώπηση σε όλες τις Επαρχίες και έχει να παρουσιάσει μια πολύχρονη εθελοντική προσφορά στην κυπριακή κοινωνία για την αντιμετώπιση και πρόληψη της νόσου Αλτσχάιμερ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λευκωσία – Αντιγόνη Διάκου 99042525

Λεμεσός – Μαρία Σελεάρη 99448160