Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Mediterranean Institute of Management (ΜΙM) που αποτελεί την Πρώτη Σχολή Διοίκησης στην Κύπρο, υπενθυμίζει τους ενδιαφερόμενους πτυχιούχους ότι αν επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση στο διεθνές Πρόγραμμα ΜΒΑ 2018-2019 πρέπει να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΜΙΜ: www.mim.ac.cy μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Στόχος του αγγλόφωνου Προγράμματος ΜΒΑ βραδινής φοίτησης του ΜΙM είναι να προσφέρει στους εργαζομένους και εργαζόμενες πτυχιούχους την ευκαιρία να προετοιμαστούν για μια διευθυντική σταδιοδρομία, μέσα από την παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να εκτελούν αποτελεσματικά τα διευθυντικά τους καθήκοντα.

 

Το Πρόγραμμα προσφέρει επίσης σε άνεργους και άνεργες πτυχιούχους την ευκαιρία να αναπτύξουν επαγγελματικές διευθυντικές δεξιότητες στις πραγματικές συνθήκες της αγοράς εργασίας της Κύπρου, μέσω πρακτικής κατάρτισης (internship) σε διάφορες επιχειρήσεις / οργανισμούς / κυβερνητικά τμήματα.

 

Το Πρόγραμμα είναι δομημένο σε τρεις ενότητες.  Αρχίζει τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο του 2019. Τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.426 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας και καταβάλλονται σε ισόποσες δόσεις ανά ενότητα.

 

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του ΜΙΜ, κ. Άκη Νικολαΐδη, τηλ. 22806117 και ηλεκτρονική διεύθυνση knicolaides@kepa.mlsi.gov.cy ή στη Λειτουργό του ΜΙΜ, κ. Έλενα Χριστοδουλίδου τηλ. 22806106 και ηλεκτρονική διεύθυνση echristodoulidou@kepa.mlsi.gov.cy.