Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Την περασμένη Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, τελέστηκε η τελευταία πράξη για τον αείμνηστο ήρωα και μαχητή κατά των τουρκικών δυνάμεων εισβολής το 1974, συνάδελφο ταχυδρομικό Γιώργο Χατζηχριστοδούλου Τοούλα από τη Ζώδια.

 

Η εξόδιος ακολουθία για τον έφεδρο αξιωματικό έγινε στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στη Μακεδονίτισσα, Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ. Νεόφυτου.

 

Παρέστησαν συγγενείς, χωριανοί και πλήθος εκτιμητών της θυσίας του αείμνηστου συναδέλφου, για να αποχαιρετήσουν και να αποτίσουν τον ύστατο φόρο τιμής στο νεαρό τότε αξιωματικό, που στα 26 του χρόνια έσπευσε στο κάλεσμα για την εκτέλεση του ιερού του καθήκοντος προς την πατρίδα. Επικήδειο εκφώνησε εκ μέρους της κυβέρνησης ο Προεδρικός Επίτροπος κ. Φώτης Φωτίου, ο οποίος εξήρε την όλη προσφορά και το μέγεθος της θυσίας του ήρωα έφεδρου ανθυπολοχαγού. Τόσο ο Επίτροπος όσο και οι άλλοι ομιλητές αναφέρθηκαν εγκωμιαστικά και στις άλλες αρετές του εκλιπόντος, καθώς και στις αντίξοες και δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκε στα πεδία των μαχών.

 

Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρέστη και ο Γ.Γ. της ΠΑΣΥΔΥ συν. Γλαύκος Χατζηπέτρου, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι τιμής εκ μέρους της Οργάνωσής μας.  Η ταφή του αδικοχαμένου ανθυπολοχαγού έγινε με τις πρέπουσες τιμές στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.